Puoli vuotta valmistumisen jälkeen

Puoli vuotta valmistumisen jälkeen

Nyt on tasan puoli vuotta Talonäyttelystä. Se aika on asuttu ja eletty tässä uudessa kodissa ja blogi on viettänyt hiljaiseloa. Jokainen rakentaja ja rakennuttaja varmasti osaa samaistua tilanteeseen, kun viimeisten kuukausien aikana on ylittänyt itsensä ja jaksamisensa, ei rakentaminen tai siitä kirjoittaminen enää maistu kovin makealta.

On ollut ihanaa elää ihan tavallista arkea: ulkoilla, urheilla, viettää aikaa läheisten kanssa ja välillä ihan vain olla. Nyt taas tuntuu, että elämä palaa uomiinsa.

Tuntuu hyvältä, että talo valmistui näyttelyyn, jossa kaiken piti olla valmista. Ei sitten jäänyt viimeiset listat kiinnittämättä tai piha laittamatta. Vaikka rakennusaika oli kiivas, ensi kevättä voi odottaa rauhallisin mielin. Lumen alta paljastuu puutarha ja toivottavasti saamme nauttia niistä lukuisista sipulikukista, jotka istutin ennen syyspakkasia.

Nyt on taas sen verran uutta virtaa, että voin valottaa miten uusi talo toimii. Tosi moni on kysellyt etenkin lämmityksestä ja ilmanvaihdosta. Seuraavissa postauksissa kerron niistä. Mutta nyt ensin talviseen luontoon suksien kanssa nauttimaan pikkupakkasesta 🙂

talo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.